Ännu en helg…

Söndag då.

Fint väder övergick till lite mer Sverigelika temperaturer och ganska hård vind.

Privat har det blåst rejält också och jag har tagit ett nödvändigt beslut för att orka fortsätta. Har sagt det innan. Falska, manipulerande svikare undanbedes.

Okej, lite halvt schizofren vändning nu då. Men visst är denna Wisteria fantastisk! Måste vara ystads mest fotograferade Blåregn.

Älskar wisteria och skulle hemskt gärna ha en i min ägo.

Jag är inte riktgt i form att skriva varken högt eller lågt just nu då jag är sjukt besviken och ledsen. Men jag tar inte mer skit nu. Får slicka mina sår lite och sen komma igen med buller och bång.

Okej!?

Ha en fin söndag. Imorgon kör vi ölandssten och lite plugg. Puss

You may also like

6 kommentarer

 1. Underbart blåregn som en saga är det verkligen.
  Marica du får försöka om det går att skaka av dig de som inte är snälla vid dig, för ju mer du tänker på det ju mer äter det och då mår du dålig och samtidigt matar du det onda. Vet att det inte alltid är så lätt men försök.
  Kram/MH

 2. Usch, finns det någon värre känsla egentligen?
  Jag och min man blev totalt chockade för ca ett halvår sedan när vi fick höra att min mans två bröder med respektive hade förtalat oss för att vi inte bodde i hus som dom och att vi inte var höginkomsttagare. Vi lever ett medelsvensson liv och är lyckliga så. Skulle väl räcka tycker man. Huvudsaken är väl att vi är lyckliga?
  Så vi gjorde det beslutet att bryta direkt helt och hållet när vi insåg att det var verkligen så att de gått bakom ryggen och pratat illa om oss.
  Falska människor kan man klara sig utan vare sig de är släkt eller ej.

Lämna ett svar