Spännande tider

Hej på er!

Jag har varit såå trött igen. Allt som hänt tar verkligen ut sin rätt nu. Igår fick jag dessutom tokstäda inför en fotografering för Sydsvenskan !ja ni läste rätt, mitt hem kommer skildras i ett inredningsreportage. Wow liksom, eller hur!

Hade putsat, plockat och donat i veckor men behövde ändå lägga till sista touchen inför reportaget. Lånade lite rekvisita i form av skålen och lyktorna samt kuddarna i soffan från Bo Ohlsson i Tomelilla. Älskar skålen!

Man tar vad man har…och nu hade jag påskliljor hemma som fick bli köksstilleben.

Hur som haver. Ska bli så spännande att se hela reportaget i sin helhet sen vilket reporten trodde blir nån gång under sommaren/hösten. Säger till när det är dags.

Nä nu ska jag hoppa i duschen. Har precis sprungit en runda och ska på bio sen.

Kram kram

You may also like

2 kommentarer

  1. Grattis till reportaget, du har det jättefint så det kan med stor glädje visas upp.
    Gillar dina påskliljor med olika saker kan man göra på olika vis och du som konstnärssjäl kan så mycket.Bordet är så vackert med elefanterna och ja visst skålen är snygg. Bo Ohlsson har så mycket intredningsprylar man behöver inte åka så långt.
    Lycka till med livet Marica, nu är det ju vår med solsken, så skönt.
    Kram/MH

Lämna ett svar