Back to school

Hej på er där ute i Boreland!

Idag återvände jag till skolan igen. Känsloladdat och kramkalas blev det minst sagt. Har saknat mina klasskamrater och fina lärare som varit ett stort stöd i allt kaos. Nu mjukstartar jag i alla fall på 50% och sen får vi se hur det går.

Nästa vecka börjar en efterlängtad praktik på Åbergs trädgård så det känns inte övermäktigt tungt om ni förstår vad jag menar.IMG_4205Igår var jag på Babyshower men var så vämjeligt trött att jag nästan fick panik av allt kvinnokackel. Försökte desperat att vara social som jag egentligen är men det blev bara platt fall så jag åkte hem till sängen.

Min säng alltså. Älskar den.

Och vet ni vad det bästa är, jag delar den inte med någon. Så fruktansvärt skönt att sova själv utan någon som snarkar eller leker virvelvind hela natten. Överlag tycker jag det är asnajs att leva utan en partner. Kanske ändrar mig när barnen flyttat hemifrån och ensamheten kommer som ett brev på posten…fast det är långt tills dess.

Nä nu ska jag sova och ladda inför en ny dag i skolan.

cropped-bloggsign.png

You may also like

2 kommentarer

  1. Ja så klart är du trött och sliten det försvinner inte så snabbt, tror du kommer känna av det länge men inte på samma sätt, men efter en sån pärs är man skör.
    Så härligt du ska tillbaka till Åbergs, kommer bli perfekt just nu när våren ska komma eller, i natt fick vi snö igen, det var inte så välkommet.
    Ha, ha, lät så kul med kvinnokackel, det har verkligen blivit poppis med babyshower något som hittat hit från jättestaden. Säkerligen jättemysigt, tänkte på den tiden då jag fick barn och längre tillbaka då köptes inte nåt före födseln, men tiderna ändras och tja det är kanske bra de.
    Kram och ha en fin dag/MH från slätten

Lämna ett svar