Summa summarum

Hej Söndag!

Ligger på soffan helt mör efter igår. Nej, alltså det var inget halabaloo om ni trodde det. Det var en ytterst lugn afton i goda vänners lag då jag blev bjuden på spanska specialiteter av mina vänner Samuel & Ester. Supergott och supertrevligt.

Men sen fick jag en bonus som fick mig att brista ut i hulkande fulgråt. Då Samuel är massör fixade han till mina ryggknutor jag dragit med i månader och fick förklarat varför min huvudvärk inte ger med sig. Hela nacken är inflammerad sa han…inte konstigt att en är trött.

Jag fick känna på lite odlarlycka igår när det noterades en liten babyfarm av tomatgroddar på väg upp i min kruka. Tänk att så lite kan göra en så glad.

Har varit nere en sväng på koloni n också och kan bara konstatera att det är för kallt att göra någonting överhuvudtaget där nere. Så frustrerande.

En sak i taget dock. Fast det rimmar illa med min diagnos.,,:)

Nä nu ska jag iväg igen på lite trevligheter.

Vi ses senare. Imorgon är det back to school. Kram kram

You may also like

4 kommentarer

 1. Massage är jättebra för en trött själ…finns så mkt spänningar som påverkar kroppen. Hoppas du kan få möjlighet att få massage snart igen. Du behöver nog det på regelbunden basis kan jag tänka mig. Vet att massören sa till mig att jag hade ”som en platta på ryggen” när det va som värst för mig.

  Samma här….sådde tomater mm förra lördagen och i går när jag titta…så hade dom kommit upp. Det är ju så himla fascinerande och som ett riktigt underverk! Och man kan ju inte låta bli att säga högt till sig själv och dem….”Nämen HEJ på er!” :). Husarknapparna har oxå kommit upp som jag sådde :). Så himla häftigt när det börjar växa :). Va och köpte mer frön både i går och idag…så mer sådd blir det. Lätt att det går överstyr hahaha. Kram kram

  1. Tankar och känslor sätter sig onekligen i kroppen så en får börja lära sig hur att tänka i fortsättningen. ☺️

   Ja alltså odlingen är något av det mest facinerande jag vet. Har älskat det sen jag var liten ???
   Kramar

 2. Precis så kan det va med din huvudvärk, och ofta spänner vi oss i nacke och axlar. Du borde kankse försöka varma bad och basta det är ju en lisa för kropp och själ.
  Va kul du ska tillbaka till skolan, kommer bli trevligt med det.
  Men ännu söndag och den är ju solig och vacker.
  Kram och lycka till i skolan.

Lämna ett svar