Älskade dahlior

Hej Måndag!

Hur står det till med er? Jag är galet trött trots lång nattsömn och uppfriskande promenad. Det är som att allt går i slow motion…väldigt fumlig har jag dessutom blivit. För att inte tala om det ruggigt dåliga minnet. Jag börjar bli rädd för mig själv.

Nåja. Idag har jag äntligen satt mina dahliaknölar! Sådde även tomatfrön som ska flytta till växthuset sen.

Hur vackra??!! Jag älskar verkligen Dahlior och det har blivit en ny sommarälskling.

Andra uppifrån valde Stella ? hon har sen babyåldern fått hänga med på alla växtinköp i allehanda plantskolor och handelsträdgårdar och har ett visst intresse även om hon ofta suckar över min växtnarkomani, ha ha. Bättre att vara trädgårds addicted än andra skadligare missbruk anser jag.

Nu måste jag…ähum vila igen. Ska försöka orka med tävlingen.

Kram.

You may also like

2 kommentarer

  1. Underbara blommor jag gillar dom också men tycker det är jobbigt att gräva upp dom på hösten. Av växter tycker jag man får kraft de säger så mycket allt från kryddor till de blommande. Jag älskar och strosa i olika handelsträdgårdar, snart kommer min favvo, pelargonian, alltså den är så vacker.
    Det du beskriver har väl att gör med utbrändheten, glömska och mer därtill. Jobbigt men det kommer gå över, det får ta sin tid att läka och jag tror inte du varken kan eller skall skynda på, utan ta det lugnt och bida tiden som min far skulle sagt, en klok liten far.
    Kramis/MH

Lämna ett svar