Slut i kolan

Hej…​

Vill inte klaga men just nu är mina nätter horribla. 

En av katterna spenderar större delen av de mörka timmarna till att jämra sig vilket innebär nada sömn för fröken Silverhamn…

Har alltså inte haft det jämnaste humöret  denna Måndag. Unnade mig därför ett glas rödtjut när jag kom hem till lite förstrött bläddrade i vårt kursmaterial.

Idag fick vi nämligen lära oss att beskära och trimma en avenbokshäck. Spännande grejer att ta till sig om man är *host host utvilad och redo för förkovring. Idag ville jag bara slänga mig framför en bil…

Det blir nog bättre inatt när jag ska stänga in mig i ett annat rum och plugga in öronproppar.

Nä vet ni, jag ska ta en välbehövlig dusch och sen krypa ner i soffan och mysa med mina döttrar.

So lång.

❤️

You may also like

6 kommentarer

  1. Ja det ljudet är inte nådigt:-D. Min katt kom också springande när han hörde ”gapandet” och nu sitter han och stirrar på laptopen med stora ögon:-). Det verkar som om din ”lånekatt” har hemlängtan. Jag har innekatt och försöker ta ut honom i sele då och då men det får jag inget för. Det enda han gör är att sitta som klistrad vid ytterdörren för att komma in igen. Väl hemma kastar han sig på golvet och man ser hur nöjd han är. Om han hade läppar skulle han säkert kyssa golvet:-)

  2. Ha, ha, ursäkta mig men min katt som låg och sov i ett annat rum kom springandes som en raket när jag spelade upp filmen. Jag höll upp ”paddan” så han såg filmen. Han klappade till den med tassen, vände om och gick tillbaka till sin sovplats. Så kul men inte kul för dig förstår jag, lider med dig.

Lämna ett svar