Helgsammanfattning

Hej…

Min allra bästa vän hälsade på hela dagen idag så nu är den tidigare horribelt låga D-vitaminnivån betydligt högre. Fast solen får gärna stanna även om vi ofrånkomligen går mot höst för varje dag som passerar…

Min bror förskaffade oss den äran att äntligen besöka Ystad igår så vi fick lite kvalletid både Lördag & Söndag.  Idag hängde vi nere på min koloni hela dagen och eftersom vädret var så fantastiskt körde vi t om igång grillen. Finns det något som ger en sådan omedelbar semesterkänsla som kolgrillat och vin i solen? 

Underbart. Från det ena till det andra så agerar jag sen i Torsdsgs kattvakt åt en vän som ska sälja sitt hus.

De två missarna av rasen Cornish Rex har anpassat sig hyfsat bra tillslut men första natten var hemsk då Bruno satt vid ytterdörren och jämrade sig precis heela natten ?  var alltså mer död än levande  när det var dags att kliva upp dagen därpå. ​​​​

​​Nu ska jag strax knyta mig. Hoppas er helg varit lika skön som min. 

Kram 

You may also like

Hej

1 kommentar

  1. Vädermässigt har ju helgen varit helt underbar som sensommar, precis vad vi behövde efter allt regn och blåsten som stökat.
    Underbara katter,de kan verkligen koppla av och njuta, haha katten längtade säkert hem, de är smarta.
    Ha en bra start på en ny vecka med kram/MH

Lämna ett svar