Överraskad

Hej på er!

Är vämjeligt trött idag. Har denna vecka lyckats både försova mig och vakna i helt fel timme och därmed vänt på dygnet. Alltså helt kajko i kolan. Idag när jag kom hem från skolan  blev jag uppvaktad minsann. 


Jag älskar den här ungen till Pluto och tillbaka alltså. Inatt sov hon hos mig. Lite trångt i 120 sängen men ändå så mysigt att snusa på henne när hon ligger bredvid. Kan sakna att hon är den där lilla bebisen. Svårt att ta in ibland. Åtta år gammal…

Från det ena till det andra blev vi oförhappandes  barnvakt till två sötnosar ikväll. Ni får se imorgon för nu ska jag sova. Är stört trött. 

Kram ❤️

You may also like

5 kommentarer

  1. Så omtänksam Stella du har och ja man kan konstatera att tiden den går för fort, helt plötsligt är den där lille bebisen stor och blir äldre, men varje ålder är underbar fråga mig som är farmor och mormor. Trodde jag inte när jag de lilla flickan på gården på landet som satt och gungade, en dag så skulle jag få barn och sen barnbarn. Livet är oerhört härligt.
    Kram och ha en fin helg/MH

Lämna ett svar