En lyckad konsthelg

Pust och stön, är un poco trött efter denna hektiska helg!

Mycket jobb men jätteskoj med alla som besökt utställningen. Tack alla vänner och läsare som tittat in och förgyllt denna helg.

Att posa så bra som snyggaste Hannah är svårt men jag och kära läsaren Veronica Björkell försökte.

Världens goaste Fnulan uppvaktade med fin påskgrupp och ännu flera läsare, Emmelie & Isabell skämde bort mig med vackra liljor. Min kära fina mamma har också hjälpt mig massor i helgen att styra upp hela konstspektaklet så jag är ytterst tacksam för alla fina människor som visat sitt stöd.

Tack Marie-Louise Törn för fint samarbete…

Foto: Peter Hellberg

…och Matthias Ransheim. Trevligt att träffa hans charmige pappa till karl, Lars Ransheim som jag tyckte var ytterst bekant, tills det gick upp för mig att denne kreativa människa syns i ”Chef att hyra”-reklamen med Börje Salming.

Liten värld minst sagt!

Utställningen fortsätter hela veckan och ni har fortfarande chansen att handla en valfri vara med 20 % rabatt och vara med och tävla om en av mina tavlor.

Ska göra kväll med min familj nu. Ha en finemangers start på veckan!

You may also like

4 kommentarer

  1. Tack fina du för ett trevligt besök -i din fina butik – fyllt med goda skratt, kramar, poseringar, gott vin och bra shopping <3 du är grym hjärtat!!

Lämna ett svar