Okulering & musikkärlek

Hej på er mina vänner där ute…

Hur har er Måndag börjat? Min inleddes okej förutom en liten smärre försening då jag åkte ifrån mobilen vilket aldrig händer…Hatar att vara sen. Dagen har annars varit en intressant djupdykning i vegetativ förökning där vi lärt oss att okulera äppelträd.

Det var inte helt lätt att få *Folke & *Katja på plats (*äppelsorter) men till slut fick ävenjag till det och till våren har jag förhoppningsvis två äppelträd att plantera i min koloniträdgård. IMG_2422Inga spännande bilder att bjuda på från dagens lektion så ni får helt enkelt tro på mitt ord. Det blev ett gäng okulerade träd idag. resultatet får ni se till våren.

Can’t wait!

Till nåt annat…Hörde helt oförhappandes denna låt på radion…och blev kär.

Det händer inte så ofta längre.

Min musikkärlek tog slut för några år sen, eller rättare sagt kvävdes långsamt. Från att ha lyssnat konstant på musik slutade jag under en lång period att ha musik runt mig överhuvudtaget. Det har varit för smärtsamt.

Det blir alltså lite som ett uppvaknande när man hör en låt som ger en rysningar. Inte ofta det händer. Speciellt inte radiomusik liksom…

Nä nu hugger jag av som vanligt mitt i en känsla men jag sitter med en kopp te som svalnar alarmerande fort och två döttrar som vill att jag avsmakar deras chokladbollar.

Vi ses imorrn hörrni.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Fin låt, musik gör mig ofta pigg och glad och så finns det musik som är djup och eftertänksam. Så vackert foto, ljuset som vi bör följa i med och motgång också ställd på en bok, underbart.
    Må så gott och Kram/MH

Lämna ett svar