En god fredag har börjat 

God förmiddag!

Min sista lediga vardag idag. På måndag börjar min utbildning.???

Passar på att njuta av en ”fri” förmiddag med en kopp kaffe med den obligatoriska klicken kokosolja i som jag för övrigt alltid har i ansiktet & på kroppen också. 

Grym outfitbild Stella tog på mig igår va? Ha ha. 

”Du är helt blank i ansiktet mamma!” 

Mmmm…men den gör huden fantastiskt mjuk. 

Igår gjorde vi Emporia trots att jag avskyr kommersiella gallerior med massor av butiker fyllda med sånt du egentligen inte behöver. Men ibland får man offra sig. Stella fick en ny tröja och lite annat som kan glädja en åttaåring.

Jag var på väg att köpa lite nya kläder till mig själv på Zaras enorma REA men ångrade mig i sista stund. Har garderoben full och fick nyligen klänningen ovan av en vän som jag gillar jättemycket.

Ikväll blir det bubblor i alla fall. Ska med samma vän gå på Hotell Continentals bubbelparty. Yay!

Vi kanske ses där?

Kram så länge ❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Åh vad spännande för dig att börja med utbildningen.? ska bli kul att få följa med på ett hörn via bloggen.? hoppas du finner styrka igen och börjar må lite bättre.? du verkar vara en så klok person och dem som har dig som vän kan skatta sig lycklig. ?ha en fin helg kram Sara

  2. Trevligt med en ny utbildning, kommer säkert gå bra och va lite nytt för dig.
    Ha, ha du är så cool visst är det san man behöver inte så rysligt mycket även om frestelserna kan va stora. Snygg klänninga du har på dig, härligt med vänner.
    Trevlig helg till dig och Kram/MH

Lämna ett svar