Efter regn kommer sol

Fast sen kommer det mer regn. I alla fall den här sommaren…

Hej föresten!

Är allt väl med er? 

Ni undrar såklart hur det egentligen står till med mig och tja, idag är det lite bättre efter tre dagar av gråt & ångest som avhjälpts med samtal från vänner. Fast kärnan av problemet är såklart kvar. Den försvinner inte och kommer antagligen inte göra det heller eftersom det är utom min kontroll. Det är det som är det frustrerande i hela situationen. 

Har fått höra att jag ser sorgsen ut och jag antar väl att det är svårt att dölja hur man mår efter allt som börjar komma ikapp nu. Vet att många av er som läser uppskattar min ärlighet och att jag inte glamouriserar mitt liv som är så vanligt i dagens fejkbooksamhälle. 

Vill dock poängtera att jag givetvis inte har det miserabelt varje dag eller har haft det innan heller men plågorna har definitivt varit jämna och stundtals outhärdligt tunga. Tunga av en sån karaktär att vem som helst hade stupat efter ett tag…

Idag skiner solen. Imorgon ska det regna igen (gapskratt). Så jag passar på att ta min avkomma och göra stranden denna sista vecka som ledig. Nästa måndag börjar allvaret.

Kram ❤️

You may also like

8 kommentarer

 1. Ja det är konstigt hur lojalitet och duktigflicka gång på gång inte lönar sig alls för ett lyckligt liv. Ändå trillar vi dit om och om igen. För att börja om måste man stänga dörrar bakom sig, du gör säkert det på ditt sätt och det är en bit på väg, men tyvärr måste det bli klart innan du kan komma till näste steg. Vill oxå bara skriva att din lilla kolonistuga ser fantastisk ut och jag har skrivit det förut du har en grymt bra smak och känsla för färg,form o blomster.

 2. Du har så rätt, vi (iaf jag) uppskattar ditt ärliga sätt att skriva på och hur du bjuder på ditt liv från alla vinklar.
  Kan tänka mig att det vi läser är toppen av ett isberg men känslan går ändå igenom att det är TUNGT det som du burit på alldeles för länge.
  Du är med all säkerhet inte ensam och det är klart att när man inser att man levt på fel sätt eller gett mer än man fått tillbaka (för att använda snälla ord) så kommer ju en sorg över hur man kunnat göra så mot sig själv och sitt eget liv.

  Finns bara en sak att göra, det är att börja om på nytt med nya små steg och bygga upp det liv man vill ha från nu och framåt! Och det klarar du.
  Kram

 3. Jag tycker faktiskt att du har sett glad ut den senaste tiden o sett ut att må bra, pigg och väldigt fräsch <3

  Det är ok att få bakslag. Så mycket känslor som finns som man kanske inte hanterar på rätt sätt i alla lägen och som dämpas och pressas undan istället för att acceptera och bearbeta.

  Jag tycker att du gör det otroligt bra. Även om man är stark så måste man få bryta ihop ibland för att komma tillbaka och kämpa vidare.

  Många torkar tårarna i det tysta över olika sorger och svek. Det är tyvärr en del av livet. Hoppas du kan hitta ny styrka och orka lyfta blicken o gå vidare <3 Kramar.

 4. Trevligt att se dig i går, tyckte du så lite pigg ut i alla fall. Ibland är det väl konstigt med ödet att mötas. Härligt med solsken idag, ha nu en mysig dag på stranden.
  Kram/MH

  1. Jaaa, det var fint att se dig igen sådär oförklarligt som det brukar. Du är en kämpe trots allt du bär med smärta, värk och annat som gör livet mindre angenämt vissa dagar. Stor kram ❤️

Lämna ett svar