Helgsummering

God söndag! 

Sitter med en kopp vidunderligt god kardemummakaffe. Kan riktigt längta på kvällen efter att få pipa upp och brygga mig mina första koppar svart guld. 

Helgen har varit stillsam efter några privata stormvindar som rör runt ytterligare i en redan stressad kropp. Försöker ta sånt med ro men det är inte alltid så lätt när man har nära till tårar och ångestkänslor. Tur att man har fina vänner omkring sig som hör av sig och bryr sig om hur man mår. Till och med när de är bortresta, lååångt långt bort.

I fredags var jag bjuden på ost, kex och vin till kära Eva som ä en av de roligaste fruntimmer jag vet. Vi hade en mysig afton med många skratt och kloka reflektioner såsom just mogna människor kan sprida till sin omvärld. 

Så tacksam för dessa människor! 

Nu ska jag kontemplera en stund på balkongen med ännu en kopp svart. På återseende. 

❤️

PS. Just det, höll på att glömma…titta in hos Fnulan som har en dundertävling!!!

You may also like

2 kommentarer

  1. Härligt du kan koppla av med goda vänner det behövs ibland. Du ser allt lite sorgsen ut på ett foto, hoppas inte du har för mycket på dina axlar, men Marcica var är den ljuvliga sommaren, vi kommer få brist på Dvitaminer.
    Regn denna måndag också, varannandag har vi fint, mycket märkligt. Min känsla är att augusti kommer bli varm och solig, så synd då startar skolor och många har börjat jobba.
    Nu sveper vi med trollspöt och hoppas solen kommer.
    Kram/MH

Lämna ett svar