Bland blommor & bin

Hej hej!

I förrgår var jag och familjen iväg till älskade Åbergs trädgård för att prata lite framtida praktik & annat med Katarina men även för att kolla in min sommarplantering som jag gjorde för några månader sen.

Oj vad den hade vuxit!

IMG_3108 IMG_3109IMG_3111

Det blev verkligen ett litet grönt rum för kontemplation som jag & Mathilda hade tänkt oss!

IMG_2287 IMG_2288

Så här såg det ut före…IMG_3114Nu ser man inte ens den lilla järnstolen som står inne i ”rummet”.

Så coolt med denna enorma växtkraft…IMG_3135 IMG_3137Jag har faktiskt fått en ny sommarfavvo…Dorotheablomman ovan i tuttifruttifärger är helt underbar!IMG_3139 IMG_3140 IMG_3141Avslutningsvis kollade vi alla fabulösa persikor som är mogna i båghuset nu innan vi fikade såklart.

Nästa helg är det Persikoparty ute på Åbergs. Ska dit igen. Hoppas värmen har kommit då.

Nä nu blir det helgstädning här hemma och lite annat fix. Ska bort ikväll.

bloggsignatur

You may also like

Lämna ett svar