Chefs table

God Måndagsafton då!

Det blev en väldans trevlig start på denna vecka må jag säga. Att vakna på hotell och väntande hotellfrulle är inte den sämsta inledningen på en dag, eller hur.

Igår åkte vi alltså in till Scandic Triangeln för att checka in på rummet innan jag gjorde mig i ordning inför middagen eller Chefs table som jag och några andra influencers blivit inbjudna till genom Fnulan.

Le då;sa Mathilda när hon skulle fota mig. Dock kunde jag bara åstadkomma en bajsnödig min pg a lite stress & nervositet och det faktum att jag fick måla naglarna i sista stund för att dölja spåren av jord och annat sen mina månader på Åbergs ha ha.

IMG_2486IMG_2527 IMG_2528

Utformningen och designen ja hela konceptet på Scandic har blivit så mycket snyggare och bättre de senaste åren då kedjan genomgått en rejäl förvandling.

Chefs Table är en av deras satsningar där du som gäst får ta del av kockens kulinariska & kreativa utsvävningar med olika teman som utgångspunkt.

Denna afton var det vegetariskt tema vilket ju passar mig perfekt.

Okej då blir det foodpornskavalkad…orkar ni?IMG_2491IMG_2501IMG_2520IMG_2524 IMG_2525 IMG_2556IMG_2562IMG_2575

Rödbetsbuljong, vaktelägg, såser med aktivt kol, getostsuffle och kvällens mest otippade favorit- smörstekt vitkål med ringlad honung serverat i ett sött smörpapperspaket. Allt var fantastiskt vackert upplagt och en fröjd för både öga & gom.

Bild: Käthe

Den enormt skickliga chefskocken Darek presenterade alla läckerheter med hjälp av sin mycket kompetenta personal som för övrigt hade komponerat aftonens vinmeny till fulländning.

För endast 995.-/pp ingår sex rätter med tillhörande viner vilket gör detta till en superdupergrym present att ge till t ex brudpar eller andra som uppskattar mat & vin.

Anna, flumiga jag, Käthe Liw, Benjamin, Fnulan & Åse

som närvarade vid den angenäma middagen var mer än nöjda när vi avrundade med ett obligatoriskt gruppfoto innan vi skildes åt.

Det var det hele. Nu ska jag se en chick flick och dricka te.

Ha en fröjdefull kväll. Snart sommarlov. Jippi.bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Ja… jag orkade !!! Vilken fantastisk middag ni fick avnjuta ? O säkert också ett härligt umgänge med fina vänner!! Kom ihåg att du är värdefull ‼️ Kram ?

Lämna ett svar