Dagens outfit- petekier 

Hej från sjukstugan på Oskarsgatan!

Vabbar idag igen då Stella är febrig och hostig -igen. Själv är jag ganska vissen jag med. Halsont, förkyld och illamående. Igår uppräckte jag dessutom att vaderna var fulla av jätteskumma utslag…Google gick åter varm. ?


Istället för att bara visa upp mina äckliga utslag så försökte jag få till en outfitbild. Gick ju inte alls men som ni ser på översta bilden så ser benen prickiga ut. Det är INTE skador från rakhyveln eller leverfläckar. Det är tydligen petekier.

Massor av små blodutgjutnings under huden som bara uppträtt på vaderna. Efter att ha konsulterat på telefon med vårdcentral gav de mig ögonabums en tid så jag har precis tagit massor av prover igen. Ska tillbaka imorgon och lämna ytterligare ett prov. 

Ja jag vet. Man tänker direkt CANCER, ha ha. Men i vanlig ordning kommer antagligen proverna komma tillbaka heeelt normala. Ni minns väl mitt allergiprov jag tog för nån månad sen som inte visade på någon allergi, trots svullna ögon och rinn varje dag.

Nåväl, bra ändå att de verkar ta dessa besynnerliga utslag på allvar och undersöker vad det kan vara.

Känner ni till någon som haft detta? 

Nu ska jag faktiskt vila för jag är kopiöst trött.

Kram kram. ❤

You may also like

4 kommentarer

  1. Alltid nåt Marica, tar du nåt med acetylcalisyra, då kan man få sådant i huden har jag sett och hört. Känns inte som allergi om det är under huden det brukar ju va utanpå om man så säger.
    Ger sig säkert snart igen, stackars Stella de små får ofta virus när de är i skolåldern.
    Krya på er båda. Kram/MH

    1. Ja eller hur…detta börjar bli fånigt. Vem behöver glo på såpoperor, det är bara att följa min blogg ha ha. Dramatiskt värre ❤❤❤

  2. Bara du inte är allergisk mot nåt på jobbet, nån växt elr så. Bra att undersöka. Inte kul med såna sommar ben. Kram.lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *