S som i svart sommar

Hej på er där ute i Sveas långa land!

Har farit massor av rundor idag och gjort både ärenden, ”jobbat” och unnat mig lite rekreation som sol, rosé och en stunds drömmande.

Nu sitter jag här och ägnar mig lite tid för er som troget fortsätter att läsa här inne trots stundtals dystra rapporter, menlösa statusar och en hel del beklaganden varvat med tjillevippglada hälsningar från en väldigt sliten trebarnsmamma.

Smaka på den. Tre barns mamma…Helt sinnesvridet stört. Hur gick det till?

Nåväl. Jag är inte den första eller den sista…förresten verkar fyra kids vara det nya svarta och tre bara så himla Svensson ?

IMG_2452 IMG_2453IMG_2457 IMG_2458

Vill slå ett slag för den lilla tantblomman pensé som är ofantligt söt som snittblomma och finns i en mängd färger.

Jag föll pladask för de svarta såklart och planterade bums ut på balkongen. De är för övrigt en väldoftande liten skönhet som står sig länge som snitt.

Hoppsan nu plingade det på dörren. Fick visst besök lite oförhappandes.

Vi får ses imorgon helt enkelt.

Fin Fredag på er allihop.

bloggsignatur

You may also like

7 kommentarer

 1. Mitt liv är just nu i ett kaotiskt skede och jag kämpar för att kunna erbjuda mina barn den trygghet de behöver. Det är inte lätt när man själv är som skörast, men det måste gå. Din blogg blir som terapi. En dag i taget. Det måste gå. För barnen, men också för min egen skull.

  Har förstått hur mycket du uppskattat arbetet i trädgården och jag hoppas verkligen att det blir en fortsättning för dig där. Det verkar passa dig perfekt. Öga för detaljer och kärleken till naturen.

  1. Hoppas du får rätsida på allt snart. Dina barn kommer tacka dig för att du fanns där och gjorde ditt bästa trots begränsningar i både ork, kraft och andra väsentligheter.
   Stor kram från en mamma till en annan ❤️

  2. Kämpa på Sofia, backarna kan kännas tunga, men en dag går det lättare ska du se.
   På nåt vis tror jag att alla människor har nåt och ibland är det tyngre än ibland.
   De där glimtarna av ljus som att plocka en bukett blommor, sätta sig ner och lyssna till fåglarnas sång, det kan kännas skönt i kropp och själ och är gratis.
   Var stolt över dig själv som orkar det du orkar så ska du se att du växer.
   Kram till dig och visst är Maricas blogg jättemysig, hon kan dela livet på det naturligaste sättet/MH

 2. Vackra underbara blommor jag har själv en stor kruka med blå utanför köksdörren, tacksamma och står jättelänge. Tycker din blogg är trevlig det är livet och inte den glättande ytan som hos många andra, det tröttnar i alla fall jag på.
  Härligt med barnen det är ju det som är livet och vänta bara sen kommer säkert det bästa av skörden, barnbarnen. Mina alltså dom är så underbara, den lilla hon vet när jag kommer med kameran och då skrattar hon och fnyser med näsan, haha.
  Fin helg till dig och alla andra som läser här inne.
  Kram/MH

Lämna ett svar