Inivigning

Kastar in ett hej mellan tuggorna, fy bövelen vad hungrig jag är numera sen jag slutade på Concertan…

Ska iväg på nyinvigning av Guchiakliniken i Malmö. Och inte nog med det. Ska dejta en fin bloggare också. Dra på trissor.

Mer kommer under aftonen men jag vet att det utlovas bubbel, mingelmums och annat gott så rapporten kommer nog innehålla lite av varje.

Ses sen då.

You may also like

2 kommentarer

    1. Jag har själv trappat ner och mår så mycket bättre på homopatikan och omlagd kost utan vitt socker och gluten. Dessutom tar jag omega 3 och Ashwagandha. Har inte haft så här mycket energi på flera år… Försöker ta tillvara på de positiva effekterna jag har av min funktionsnedsättning men jag respekterar och förstår att inte alla kan avstå från medicinering, även om min personliga uppfattning är att de flesta skulle må bättre utan methylfenidat…och helt enkelt ändra sina kost & levnadsvanor. Stor kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.