Boka in Lyckan!

God underbar morgon!

Känner verkligen enorm tacksamhet för denna soliga dag efter en lite halvdeppig & grå helg.

Idag måste jag hinna röja upp det sista som blivit stående efter renoveringen och dylikt då jag ska ha LOPPIS i helgen. Ska bli ofantligt skönt att rensa ut mitt gigantiska förråd…

Har efter senaste årets rätt dåliga mående aktivt sökt lösningar för mitt stressande, bryta negativa tankemönster och få glädjen tillbaka. Bli lyckligare helt enkelt.

Hittade denna ”tanke” i en artikel på nätet som just kartlade olika sätt att hitta balans och lycka igen. Fastnade verkligen för det enkla och rätt självklara budskapet:

Happiness needs regular appointments! Schedule it!

Avsätter man inte tid för saker som gör dig glad och lycklig kommer inte lyckan trilla ner i famnen på dig per automatik. Snarare tvärtom.

Nu hänger denna påminnelse i min hall så att jag ser den varje dag. Jag har redan bokat in nästa lyckopiller. Vad det är får ni se snart.

Nu önskar jag er en grymt fin start på Måndagen!

You may also like

2 kommentarer

  1. Vilket bra budskap! Det ska jag nog också kopiera… Jobbar mycket med min stress nu och alla höga krav jag sätter (på mig själv..).
    Trist att du inte blivit helt frisk ännu, den där influensan tar verkligen musten ur en, har inte tränat på flera månader nu..
    Hoppas att du har en lugn måndag och att du kryar på dig ordentligt!
    Kram

Lämna ett svar