Den glömda trädgården

Blir det tjatigt om jag fortsätter deklarationen över hur underbart bra vi har det? Förmodligen va, men jag har inte mycket annat i huvudet än solkräm, slapp vid poolen och att äntligen kunna fortsätta läsa på den fantastiska boken jag påbörjade förra året…lite anledningen till semestern förvisso 🙂

IMG_6583.JPG

IMG_6579.JPG

IMG_6567.JPG

Stella flyter med i semesterflowet hon med…

Har växlat från magposition till poolkantshäng till ryggläge på badmadrassen och bara läst sida efter sida i denna ohyggligt fängslande bok av Kate Morton…

IMG_6524-1.JPG

Då femåringen har noterat mitt djupa intresse för boken har hon beordrat mig att läsa högt ur ”Den glömda trädgården”, den knasmajan, och t om gillat berättelsen om den föräldralösa Elisa med ett mystiskt förflutet. Dock kanske inte den mest optimala godnattsagan 🙂

Det är hur som helst kväll här nu och imorgon väntar ännu en dag med solsken och omättlig värme. Som sagt, så här skulle jag lätt kunna ha det årets 365 dagar…

Ha en fortsatt fin dag nu var ni än är. Kram kram ❤️

You may also like

6 kommentarer

Lämna ett svar