Ljuva romantik

Jag kapitulerar fullständigt när jag ser dessa miljöer som ger mitt hjärta en skön rytm och jag kan andas så där lugnt…

IMG_5556.PNG

IMG_5555.PNG

IMG_5554.PNG

IMG_5551.PNG

Jag är och kommer alltid i grunden vara en romantiker, svag för det skira, blommiga och vackra. Varför låtsas något annat?

IMG_5558.PNG

IMG_5559.PNG

Någon som lever sin romantiska stil fullt ut är ”shabby chic’s” grundare Rachel Ashwell som är allt annat än den fluffigt vita shabby chic stilen vi blev översköljda med för några år sen. Hon blandar underbara pasteller hej vilt med råa material som ruffigt trä & rostig plåt med ljuva spetsar i en skön gungig blues. Alltid snyggt komponerat som en sval sommarbris men aldrig opersonligt förutsägbart.

Vi har förvisso inte hunnit vända blad från vinter till vår men en sommarsjäl är alltid redo för den blomstertid som kommer…och den är inte så långt borta längre. Hoppas ni har en skön fortsättning på helgen och att harmoni och glädje vilar i era hjärtan. Kram på er. ❤️

You may also like

3 kommentarer

  1. Vilka otroligt vackra bilder du visar så här på en söndagsmorgon. Man är lite vilsen på dagarna tyckare jag. Ja jag längtar verkligen också till en ny vår, och en riktigt varm och skön och lång sommar. Den är inte så långt borta eller hur?

    Må så gott från Österlen i vit skrud/MH

Lämna ett svar