Hurra för TÄVLING

Idag är det min dag och då gör jag som Pippi Långstrump och uppvaktar er med en TÄVLING!

IMG_5628.JPG

Denna dag är speciell då det är Vintersolståndet vilket innebär att från och med nu vänder det och blir ljusare! Hurra alltså. För att hjälpa ljuset lite på traven skulle det väl inte vara fel att vinna denna vackra vägglykta?

För att tävla ska du berätta vad som varit det bästa med det här året!
Jag kan börja:
Det bästa med 2014 är att det snart är slut!

Tävlingen pågår till på Tisdag kl 21. Ha en fin Söndag och ta hand om er var ni än är. Kram.❤️

You may also like

19 kommentarer

 1. Grattis i efterskott! 🙂
  Det bästa med det här året var den helt fantastiska sommaren med medelhavsklimat och jag var för en gångs skull ledig hela tiden och kunde njuta av den i fulla drag!

 2. Hej! Tycker att detta året har varit dåligt med tanke på att det började med en bilolycka. Rehabiliteringen har tagit extremt lång tid! Men det bästa med året har varit att jag pluggat klart och har fått en fast anställning:)
  God jul på dig!

 3. Det bästa med 2014? En positiv sak är att jag i år fått träffa min älskade syster igen, det som gjort att vi inte kunnat träffas är dels långt avstånd, dels sjukdom, så roligt att få träffas och rå om varandra! En stor positiv sak är att jag fick besked om att det inte är en allvarlig sjukdom jag lider av, utan att den med olika behandlingar och mediciner går att hålla i schack. Vad som är mindre roligt är att skadorna jag har i ryggen har försämrats radikalt. Men skall försöka att tänka positivt, det finns alltid de som har det värre. Viktigt att glädja sig åt det lilla och ta vara på varje ögonblick.

  Ser fram emot 2015, att det blir ett riktigt fint år för alla, stora som små.

  Stort Grattis i efterskott, hoppas du fick en mysig, härlig födelsedag!

 4. Det absolut bästa med 2014 var veckan vi var i Turkiet med våra två yngsta barn. Härligt lyxigt hotell precis vid stranden, ljummet i havet o god mat. Men det allra bästa var att se vår 12 åriga dotter skratta o njuta av sol o bad, hon har under ett par års tid haft det jätte jobbigt i skolan med framförallt tjejerna i sin klass. Vi pratar ofta om den veckan o längtar tillbaka, skönt att fly verkligheten ett tag! Jag har också mycket att vara tacksam för fyra friska barn, tak över huvudet, mat på bordet o ett arbete att gå till. Stor julkram till dig Marica hoppas att du får njuta av lite ledighet nu!

 5. Stort grattis på din dag Marica!

  Det bästa detta året har varit att vi välsignats med en frisk och glad liten pojk som föddes i mars. I övrigt kan jag inte annat än instämma – ser fram emot ett nytt år och hoppas det blir till det bättre!

 6. Det bästa med 2014 är faktiskt flera saker för mig!:-)
  1:Vi for HELA familjen (5 barn,1 pojkvän,jag o min man) till Florida på en 3 veckors semester!! UNDERBART!! 2016 planerar vi åka igen 😀
  2:Vår äldsta dotter gifte sig endast 21 år ung,en oförglömlig fest <3 och varmaste dagarna i Luleå typ +28-+30. Svetten rann !;-)
  3:Vår 20 åriga son fick fast jobb !:D
  4:Vår lilla sladdis Amadeus 6 år började förskoleklassen.
  5:Alla nära och kära mår bra <3
  Önskar er alla ett gott slut och ett fantastiskt och innehållsrikt nytt år!
  "Var dag är en sällsam gåva,en underbar möjlighet"

 7. Wow, supersnygg vägglykta…den måste jag vara med och tävla om.
  Det bästa under 2014 är att vi har byggt nytt hus och precis flyttat in i det! Underbart 🙂
  Annars har året inte varit någon höjdare och nästa år ska definitivt bli bättre!!

 8. Grattis 🙂

  Jag kan hålla med dig om att det är bra att det här året snart är slut. Har varit jättetufft! Men en jättebra sak blev det i alla fall. Vi skaffade en ny vovve i somras. En liten schäfervalp som heter Lotus

 9. Först: grattis på din dag!
  Det bästa med 2014…oj vad svårt. Att vi är friska, har tak över huvudet och mat i magen. Att vi har skola och arbete att gå till. Att ha en familj. Sommaren 2014 som ju var lång och ljuvlig vädermässigt, den fortsatt milda vintern. Tja, det var lite av det jag kom på. Ännu bättre blir ju året om jag vinner en lykta 😉

  kram på dig!

 10. GRATTIS på din dag! Man har mycket trots sjukdom och annat i livet att känna tacksamhet över. Tänker på alla våra hemlösa dom har verkligen något att klaga på.

  Snart kommer ljuset åter och vi sommarmänniskor längtar ju det har vi ju sagt många gånger. Tar inte så lång tid till faktiskt, nedräkningen för året kan börja.

  Idag har jag sett snödroppar så sakta sticka fram i rabatten, är inte det glädjande. Varje år så kommer växter, fåglar och annat tillbaka, de ska endast sova en liten tid. En forsatt skön söndag till dig, och njuta av din dag.

  Din blogg förhöjer en mulen vardag!!

  Kram från Österlen/MH

 11. 2014 verkar ha varit ett tungt år för många, kanske är vi öppnare med motgångar och sorger mot varandra. Jag ser också fram emot 2015, det bästa med det gångna året är att jag faktiskt tog mig igenom det, att jag har tillåtit mig att må dåligt, att låta hjärtats tusen bitar få ta plats. Så, men en önskan om ett bättre nytt år, för mig, för alla andra som kämpar på, vi måste tro på att det blir bättre – allt ordnar sig. Kanske inte på det sättet man tror och önskar, men det blir bättre på ett sätt eller annat. Snart kommer ljuset, så vi får hålla ut och hålla om varandra så länge. Under tiden önskar jag mig den vackra ljushållaren, tända ett ljus för mig och andra symboliskt. Med hopp om livets ljusare stunder.

  Trevlig jul till alla!

 12. Det bästa med detta året ?????
  Absolut ingenting…….eftersom vår mellandotter, inkl. 3 barnbarn har valt att avsluta vårt förhållande pga. hennes psykiska ohälsa, som går ut över resten av familjen.
  Nu har jag bestämt mig för att själv gå vidare och sluta fjäska för att ha nån kontakt.
  Hälsningar Skaune.

 13. Har varit ett mycket bra år men det som var extra speciellt var när jag och min bästa kompis Malin åkte till London i 4 dagar. Vi gav oss själva en resa i 40 års present och vi har väntat på denna resa sen vi var 30 år.

 14. Det bästa med detta året måste ha varit alla besök i din butik tillsammans med Isabel.
  Och att året snart är över..

  Jag har absolut inget positivt att säga om detta året annars, då det har varit kaos för min del och fortfarande är det.. 🙁

  Och såklart, ett stoooort grattis på din dag finaste!! ❤️❤️
  Puss

Lämna ett svar