Fredagshopp

God morgon Fredagsfolk!

Hoppas inte ni också hjärtligt mycket på att denna helg ska bli så där ytterst bra? Det där med hopp är rätt fantastiskt. Hur mörkt och eländigt något kan verka så tappar man aldrig riktigt hoppet på att det nånstans ska lösa sig…

IMG_5378.PNG

Blev så inspirerad av Kickis framgång och hennes viktiga påminnelse om att skapa sina visionboards så jag satte igång direkt och klippte och klistrade i min ”önskebok”. Förra gången jag skrev ner mina drömmar som b la bestod av att bo i ett hus på landet och jobba med inredning så hade jag ingen aning om att det skulle slå in så exakt.

Nu är bilden ovan några rätt banala önskningar som att få solsken & lite äventyrlig semester som trevligt avbrott men det är ett av mina ständiga strävanden. Att få resa och upptäcka el mundo! Surfa, älska, skratta och surfa lite till. Och aldrig behöva frysa. Jag hatar att frysa. Svälter hellre, kan leva på vatten & skorpor bara jag får sol och värme. Å jäklar vad snygg jag blivit på kuppen 😉

Jepp, det var några triviala tankar denna Fredagmorgon. Hoppas ni får en bra dag!
Vi ses under dagen ❤️

You may also like

Lämna ett svar