Fredagslyx

Tänkte byta ut myset mot lyxet denna Fredag!

Ut med sunkiga tacos och chipskross i soffan. In med en fräsch räkceviche och ett glas Chardonnay i sammetsfåtöljen…om jag hade haft en då, vill säga.

IMG_4508.PNG

IMG_4506.PNG

Detta ruggigt snygga vardagsrum hade passat mig perfatynners då jag älskar sammet, silver och speglar! De lila accenterna andas lyx & elegans och spegelbordet är lika självklar som kristallklart vatten är till en palmkantad paradisstrand.

Madre Mia vad snyggt!

IMG_4514.PNG

 

IMG_4511.PNG

Spegelväggen bredvid eldstadens båda sidor förstorar och ger rymd åt detta förhållandevis lilla vardagsrum på ett snyggt sätt och förstärker lyxkänslan ytterligare. Sa jag att jag älskar speglar?

IMG_4513.PNG

IMG_4512.PNG

IMG_4516.PNG

Att sätta en stor golvspegel bakom det nätta barskåpet var också en smart och snygg lösning för att på ett effektfullt sätt maximera ljusreflektionerna och ge en illusion av rymd.

IMG_4509.PNG

IMG_4515.PNG

Foton Gemma Zimmerhansl Interior Design Ltd Houzz.com

Skönt att konstatera att du inte måste ha världens största vräkigaste vardagsrum för att få till en elegant och rymlig känsla. Allt handlar om material- och kulörval och en känsla för möblers placering.

Ikväll ska vi ha en festlig avskedsmiddag för min bror som kommer vara borta några månader då han ska segla från Spanien till USA.

Gissa om jag hade velat hänga med på det äventyret…

Ha en formidabelt fin Fredag nu allesammans var ni än befinner er!

You may also like

Lämna ett svar