Fredagstävling

Hej Fredagsfolk!

Regnet vräker ner här i Skåne och gör mig lite halvt nedstämd faktiskt. Tycker vi TÄVLAR igen så nåt kul händer, eller vad säger ni mitt herrskap?

Denna gång kan ni vinna en budskapstavla med kom-ihåg-klämma. Världens glömskaste Marica skulle faktiskt behöva en sån själv…ha ha och ha.

För att tävla behöver du bara berätta vad som ger dig hemkänsla!

Tävlingen avgörs på Söndag.

Good Luck.

You may also like

9 kommentarer

  1. Eftersom både min man o jag jobbar oregelbundna tider inom industri o äldreomsorg är det sällan vi kan ha ”fredagsmys”. Den äldste sonen har egen lägenhet o jobbar ständig natthelg. Så hemkänsla för mig kan vara att en måndagkväll laga god mat, tända ljus, något doftljus. (älskar doftljus!). Hela familjen, alla fyra barnen är samlade o vi äter tillsammans o pratar om viktiga o oviktiga saker. Hunden Ludde sover framför brasan som sprakar. Detta i vårt stora, gamla hus fullt av minnen, nytt blandat med arvegods o loppisfynd det är hemkänsla! Trevlig helg o stor kram!

  2. Att snubbla över ytterskor i hallen, omkullkastas av kramsugna barnen, höra diskmaskinen surra, leksaker slängda här-o-var, torkställning med tvätt som pockar på din uppmärksamhet… Det är ett HEM för mig, bevis att man faktiskt BOR! 🙂

    Läcker tavla! Håller tumme o tå

  3. När jag kommer gående mot vårt hus och ser att både hunden och katten tittar efter mig i köksfönstret.
    Det värmer mitt hjärta varje gång att veta att jag är efterlängtad av dom i alla fall.

  4. Hemkänsla för mig är när allt inte är sådär perfekt. Skorna ligger lite utspritt i hallen, allt prat hemma. Den där galna hunden som springer runt runt runt. Plus lukten av mat, då vi väljer att lägga tid på bra mat ☺️ Hemmet är en trygghet, våran Borg där vi ska vara trygga.

  5. Hemmakänsla för mig är att komma hem från jobbet, vara nöjd med dagens insats, laga något gott, tända några ljus, sjunka ner i soffan och mysa en stund med kattungen Sixten.

Lämna ett svar