Min historia

Tjolahopp tjolahej Lördag!

Sista jobbedagen för veckan och sen är det helg på riktigt.

Ville bara visa mitt senaste köpefynd som jag gjorde på Hemtex häromdagen.

Ny matta till hallen med en halvcorny text men den var för övrigt så snygg för det låga priset av 79 riksdaler att jag kan leva med det 😉

Hallen börjar ta sig. Ska dock fixa bänken med ny färg och sen installera skoskåp då jag hatar oreda och att det inte matchar. Har samma absurda syn på bokhyllor då jag irriterar mig på multifärgade bokryggar som stör mitt överdrivna detaljöga…Ändå drömmer jag om ett engelskt bibliotek med hyllor från golv till tak i murriga färger och chesterfieldsoffor i vintageskinn.

En vandrande paradox, det är jag det!

Ses sen då. Ha det finfint så länge. Kram på Er!

You may also like

3 kommentarer

  1. Hej svejs denna höstiga lördag

    Jag får utslag av oordning, städar därför järnet meeeen övriga 4 verkar inte ha samma problem 😉 Kanske dumt att städa och fixa inför föräldrafri 18-fest ikväll?

    Kram

    Jättefin matta!!!

Lämna ett svar