Mer färg tack!

 Tvära kast i vädret igen.

Igår satt jag, tro det eller ej, och solade i bikini en stund, men idag möttes man av sedvanlig svensk betonghimmel.

Inte konstigt att vi så gärna inreder i vitt, svart & GRÅTT. För att inte tala om hur vi svenska kvinnor  klär oss…Har jag fel?

Miljön omkring oss påverkar alla dessa val, det är jag övertygad om.

Coral Dawn, Aloharosen & lavendel i en skön symfoni.

Den milda hösten har satt fart på mina rosor igen som knoppas och blommar för Kung & fosterland. Lavendeln är inte heller sen att haka på och har jag sagt att jordgubbarna i landet har fått nya bär!!!

Vågar man hoppas att de hinner mogna innan frosten kommer?

Idag har jag några möten inbokade. Men jag uppdaterar under dagen så fortsätt kika in.

Önskar er alla en fin Tisdag så länge!

You may also like

2 kommentarer

 1. Åh, duffel som är så snyggt! Har haft flera genom åren men precis som du säger, finns bara i deprimerande färgskala…
  Puderrosa eller lavendelblå hade ju varit en dröm…

  Apropå färg, har faktiskt en underbar multifärgad kappa från Cacharel som jag alltid får komplimanger för. Som sagt, mer färg åt svenska folket!
  <3

 2. Tack för glädjeinfektionen med blommor i precis min färgsmak! Sådant ger energi. Något du själv verkar ha gott om. Bra.
  Hur vi svenskor klär oss vintertid. Ja, det är en sak för sig. Man behöver bara gå in i en klädesbutik så ser man. Vem som styr vem kan man förstås diskutera. Dock är butikerna denna tid fyllda av svart, grått, i bästa fall en del vinrött och så olika toner av brunt. Mörkertider.

  Vintern i Sverige är krispig och vacker – i stora delar av landet i alla fall – vit snö, pastellblå vinterhimmel, blek ljusgul vintersol. Till detta vackra tycker jag vi svenskor ska klä oss i ljusa, milda toner. Gärna ljusgrått och beige men till detta – vitt och mjuka pasteller!
  Försök hitta en klassisk duffel i fin kvalitet – något jag ständigt är ute på skallgång efter. Men – den ska vara ljust kallrosa, blekt lavendelblå, havregul eller ljust syrenlila! Finns duffeln överhuvud taget så är den i någon brutal, mörk färg som gör att det inte framgår hur fin den faktiskt är.
  Kroknar gör man ju när man kommer in i dessa svart-grå-brun-vinröda färglandskap som våra klädesbutiker är i dessa tider.
  Så – snälla bloggvärlden – slå ett slag för ljusare färger på våra vinterkläder.
  Moi

Lämna ett svar