Solskens frukost

God morgon är väl för sent att säga då det snart är dags för 10 kaffet?

Härligt att mötas av strålande sol idag igen, som alltid ger mig kraft och energi och faktiskt gav mig så mycket aptit att jag precis ätit en skål med youghurt och nyplockade hallon från egna busken. 

Behöver jag säg att det var himla jättegott!

Är fortfarande väldigt trött på morgnarna, har aldrig varit en morgonsjäl och kan inte fatta att jag jobbade som brevbärare i så många år med sjukligt tidiga morgnar.

Kan fortfarande förbarmas över dessa tappra som i ur & skur sliter med vår post och den vidriga miljöförkastliga reklamen…Fast bra med motion fick man. Behövde aldrig tänka på vad jag åt på den tiden, ha ha.

Nä nu blir det kaffe och sen redigering av bloppisen. Lägger upp det som finns kvar och så får ni helt enkelt buda på det.

Ses under dagen!

P.S. Mycket vackert & gripande skrivet av Hannah igår…Tänker på Er.

You may also like

Lämna ett svar