Nysådd vänskap

Vill börja detta inlägg med att låna de kloka orden som Annika skrivit och hänvisar till hennes inlägg igår, angående en viss bloggtystnad här på Femme.

Vi känner alla för och med familjen!

Som jag sa igår så är jag så glad för att vara hemma i min lilla byborg igen och gjorde min sedvanliga trädgårdsrunda så fort bilen bromsat in på gruset. Älskar att dofta, känna och klämma på allt som fortfarande frodas.

Skördemiddagen som vi närvarade vid i Onsdags var en kulinarisk glädjestund för mina smaklökar och lycka över nysådd vänskap med bloggkollegorna.

Sympatiska, vackra & långa Annika fick mig att känna mig som en ompalompier bredvid 😉 vår kramgoa bloggmamma Fnulan ,underbara & undersköna Rebecca som gjorde mig sällskap på Riche i Tisdagskväll (berättar mer sen), söta bakglada Bambi & urtrevliga norrländska gudinnan Kicki 😉

 Eva Skoog demonstrerade hur du gör ditt eget margarin,

som vi fick lov att avsmaka.

Dietist Mahnoush Malek

Många intressanta föreläsare under middagen med handfasta vardagstips som gör skillnad för miljön och din hälsa…

Kicki, jag & sköna kvargälskande, inredningsbloggande Ulrika lyssnade intensivt på hållbar shopping och träning. Nu ska jag faktiskt sätta igång på riktigt och komma i form hade jag tänkt. Hannah Anderssons bootcamp hade jag gärna prövat!

Stort tack till alla som medverkat under kvällen, Donya som tagit hand om oss på bästa sätt och lån av pressbilder från aftonen.

Nu ska jag strax öppna butiken för dagen. Har så mycket inspiration med mig från min vistelse hos mina vänner, Jemima & Kenny. Bilder från deras fantastiska hem och hennes blomsterbutik kommer snart.

Ha en fin start på Fredagen och helgen!

You may also like

Lämna ett svar