Nymålat

Hej sommarlov!

Skolavslutningarna avlöser varandra i hela Svea och den bästa tiden på hela året inleds. Kan nästan ta ett sånt där djupt skönt andetag när jag tänker på det och ett lugn intar mig…sen erinrar sig fru Silverhamn att hon måste jobba hela sommaren, ha ha.

Söt 50-tals hylla med flyttbart hyllplan och två mindre lådor blev klar igår. Vitmålad och med nya handsmidda skålhandtag i järn. Passar ypperligt i en mindre hall eller badrum med sina nätta mått: 80 X 26 X 75

Hade varit snyggt att t ex i badrummet ha fina handdukar på hyllan och förvaringskorgar i rotting. Eller som en nätt bokhylla i barnens rum…alltså en sådan här lättplacerad möbel funkar i princip i vilket rum som helst!

Ska hålla stängt i butiken imorgon & på Lördag då vi är på studentkalas i Falkenberg. Åker direkt efter jobbet imorgon då jag ska assistera kära svägerskan inför festen. Ska bli så skoj!

Nähä, nu tror jag å det bestämdaste att jag ska ut och hälsa på min BFF ”el sol”.

Ha det fint tillsvidare allihopa!

You may also like

Lämna ett svar