Årets konstnärer

Påsken har inletts med fint väder, imorgon drar konstrundan igång och Österlen sprakar av färgprakt som aldrig förr.

I år ställer tre konstnärer ut sina alster hos mig med vitt skilda inriktningar och stilar. Spännande!

Silverhome presenterar stolt Ystadbon Matthias Ransheim som verkat som konstnär de senaste 15 åren. Hans tavlor är ofta inspirerade av de drömska Sydamerikanska landskapen & den Peruanska kulturen, ofta med en fantasytwist i form av sagofoster. Han jobbar med flera filmprojekt och var senast aktuell som produktionsassistent i långfilmen Bamse.

Den andra utställaren är Marie-Louise Törn från Göteborg som varit verksam konstnär b la i Frankrike där hon bodde under flera år. Hennes abstrakta konst är kubistiskt fantasifull & färgstark och hon hämtar sin inspiration i allt som ger glädje. Marie-Louise känner du kanske igen från olika tv-reklamprojekt och var även en av deltagarna i Sveriges Mästerkock då hon förutom sin estetiska läggning är en skicklig matkreatör.

Den tredje utställaren är ingen mindre än jag själv, faktiskt…!

Jag har förutom att måla möbler alltid tecknat och målat och närde redan som barn en dröm att få bli konstnär då jag beundrade min mosters tavlor som inspirerade mig att våga satsa på mina drömmar. I år ställer jag ut tavlor i tusch vilket blir min första riktiga kollektion som ställs ut.

Väl mött imorgon då allt drar igång!

You may also like

4 kommentarer

  1. LYCKA till med utställningen i påsk. Du kommer säkert få välbesökt hus.

    Ett som jag kan skiva under är ditt konstnärskap, du är otrolig djup i din konst, du lockar fram det positiva i det hela, och du målar med ditt hjärta.

    Trevlig påskhelg från Österlen/MH

Lämna ett svar