Vilar upp mig

Hej från en sliten själ!

Jag är så trött och ledsen för tillfället då denna trista följetong av bekymmer tycks fortsätta i det oändliga. Försöker tänka positiva tankar till förbannelse. Går sådär just nu…


Vilar upp mig idag efter dryg sjukstuga och annat trist smått & gott. Vi ses förhoppningsvis sen med något mer positivt. Tro mig, är själv djävulskt trött på detta nu.

Ha en fin dag. Kram ❤️

You may also like

9 kommentarer

 1. Hej Marica,
  Kära Marica,
  Du har snart fyllt din eländeskvot för många år framåt (tror jag), och du kommer igen – det vet du. Du vet också att det bara är möjligt att ändra på sig själv, (t.ex. att knäcka koden ”vem äger det här problemet osv..) så gör andra det per automatik också… vare sig de vill eller ej. Jag vet att du är en kämpe, men du kanske får hitta ett filter som sorterar bort lite av det som omgivningen vill att du ”sopsorterar” åt dem. Ett tag i livet kände jag mig själv som en återvinningsstation för ett gäng människor, jag sorterade och sorterade i deras elände… och mådde sämre och sämre… ja du förstår. Men så kom jag plötsligt på att även jag hade ett värde, och ett ansvar för att ta hand om mig själv. Du vet att jag finns för dig om du behöver bolla lite.

  Måste få säga att din trogna bloggvän MH är så himla go och fin, full av kärlek för dig. Härligt att läsa hennes kommentarer. Där har du verkligen en cyberaxel att luta dig mot!

  Agneta, Österlen

  1. Tack Agneta, ja du vet nog vad det vill säga att agera avfallskvarn i rid och otid. Inser för var dag mitt värde, kanske därför omgivningen slår bakut?!
   Tack för att du finns. Jag hör av mig.
   Kramar ❤️

 2. Marica livet är som en följetong, och det går upp och ner och hit och dit. Och har man som du varit nergången en längre tid ska det inte till så mycket för att det ska bli kantstött, och det tar tid att reparera kroppen, och själen. Det tar inte så lång tid att bli sjuk men att bli frisk tar så mycket längre tid. Tror du kommer bli bättre strax och om ljuset vill komma mår vi bättre.
  Kram till dig från mig/MH

Lämna ett svar