VINN en TAVLA

Hallå då!

I dagarna firar Silverhome 4 år som buisness och imorgon har många för vana att sprida lite extra kärlek runt omkring sig.

Jag tycker vi har en tävling!

Nu kan du VINNA en 30X30 cm originalmålning i akryl av ingen mindre än mig.

(Värde 450.-)

Denna och flera shabby målningar har sålts i min butik och nu har DU chansen att vinna ett exemplar.

För att vara med och TÄVLA vill jag att du kommer med förslag hur min blogg kan bli bättre!
Är det något du vill att jag skriver och visar mer av? Något jag ska fokusera mindre på?

Utan er läsare- ingen blogg!

Tävlingen pågår till på Lördag.

Imorgon kommer jag ha ett bra erbjudande till ALLA Femme-läsare!

Titta in då.

You may also like

16 kommentarer

 1. Ystad lagom avstånd från mej för att kunna göra ett besök.
  Gillar bloggen o dina tävlingar. Tavlor kan man aldrig få för mkt av uppåt väggarna. Hemma hos reportage går alltid hem.

 2. Skulle gärna se lite foton från Ystad och naturen i Skåne. Gärna lite tips på loppisar,hur man fyndar på loppis tex vad som kan vara ett fynd och hur man kan piffa upp det. Tex veckans fynd. Tack för en fin blogg.

 3. Vill gärna vara med och tävla om den jättefina tavlan!

  Jag gillar din blogg som den är, bra mängd text och bilder.

  Men kan hålla med som någon skrev tidigare här om att tips för hur man arrangerar saker på ett fint sätt skulle vara kul, samt hur man möblerar upp olika rum. Gillar också före- och efterbilder på renoveringar, DIY-projekt mm
  Sedan saknar jag Hemma-hos-reportagen som du körde förut 🙂

  Nu håller jag tummarna & önskar dig en trevlig helg!! Kram

 4. Åh, vilken fin vinst, en vacker tavla som du dessutom gjort själv, såå lycklig jag skulle bli om jag hade turen att vinna!
  Tycker om din blogg som den är, roligt att få ”följa med” på era resor och få uppleva andra platser och länder genom din kamera och texter. Har alltid tyckt om att resa, tyvärr har en svår ryggskada gjort att jag inte kan resa längre.

  Vad jag skulle önska mer av är ännu mer bilder från ert vackra hem, olika rum och olika vinklar och vrår! Kanske en detaljbild på vad du för tillfället har på rumsbordet/köksbordet, tips på fina saker att samla på en bricka. Gärna foton på en vägg med tavlor, fotografier, jag tycker det är så svårt att få till det snyggt när jag ska sätta upp tavlor och ramar på väggar.

  Vet inte om det här är några ”nya” tips för dig, men det är vad jag tänker främst på och önskar! Hoppas ni får en fin helg, frisk helg dessutom! Själv har jag legat i svininfluensan och är fortfarande svag och eländig.

 5. Godmorgon bara älskar det du gör, att ha en så underbar inredningsbutik skulle vara en stor dröm, att ändra något på din blogg skulle inte vara möjligt, allt är så tänkvärt denna tavla du har gjort är precis i min smak.

  Ha en underbar dag:)

 6. Älskar din blogg för allt vad den står för.
  Du verkar så genuint äkta.
  Dessutom älskar jag Ystad och när jag kommer dit till sommaren ska jag leta upp din affär.

  Egentligen är jag fullt nöjd med bloggen men om jag ska önska nåt så är det att du, nån gång emellanåt, visar hur du gör ett projekt i steg -för-steg bilder och inte bara före och efter bild.

  Hälsningar Trelleborg.

 7. En härlig lättläst och mycket inspirerande blogg som jag gillar skarpt.
  Om man skulle önska något så är det kanske lite ”Hemma hos” tips med bilder så man blir inspirerad, och kanske kan låna lite idéer till sitt eget.
  När man själv kanske inte har ”öga” för det så är tips och bildbevis lättare att låna ifrån.
  Tack för en härlig sida men MYCKET CHARM!!

 8. Din blogg är härlig på många sätt, fina bilder, kul att se hur din butik ser ut med alla fina möbler m.m. Roligt när du tar bilder på ditt fina hem, gärna fler önskar jag.
  Tips önskas på arrangemang på t.ex en byrå, en bricka på köksbordet, hur ska man ställa ”prylarna” för att det ska se ”bra ut”.
  Hur ska man tänka när man möblerar ett rum, t.ex vardagsrum, skulle vara kul att se bilder och idéer på.

  Och framförallt ”hemma hos reportage” som du delade med dig på bloggen tidigare var verkligen pricken över i:et…..det älskade jag att bläddra bland och få fina tips hur ett hem kan se ut.

  Och så tävlingar förstås, alltid roligt:)

  Ha en fin kväll, kram!

 9. Helt ärligt så gillar jag din blogg så mycket som den är.Den är lagom med allt. Som jag nämnde för dig när vi träffades så gillar jag lättsamma, lättlästa, lagom text och foton, allt det känner jag du har. Din blogg lyfter Femme helt utan skryt alltså. Den andas positivism vilket behövs i vår värld.
  Hur ska den då bli bättre i mina ögon!! Jag är i alla fall nöjd.

  Från Österlen/MH

 10. När jag ser på tavlan känns den flerdimensionell, känns som man står i det rummet. Än en gång har du visat vilken konstnär du är, ett mycket gott betyg får du denna torsdagskväll.

  Sen önskar jag dig en trevlig kommande Alla hjärtans dag.

  Njut av dagen och allt vad den bjuder på från Österlen/MH

Lämna ett svar