Sveriges Mästerkock & Sushikväll

God afton på er!

Hoppas att er dag varit finfin. Jag började sy på ett par nya kuddar till soffan som ska ersätta de fula, formlösa ryggplymåerna som finns där för tillfället. Visar sen såklart.

Fick en överraskning när de ”vita” hyacinterna skulle slå ut och visade sig vara rosa 😉 Gör inget, jag gillar faktiskt rosa och dessutom doftar de mer än de vita. Har klippt de nu när de började bli för långa då de gör sig riktigt bra som snittblomma i vas.

Förutom det har här lagats sushi som jag förberedde igår…

Med en sushiälskande familj blir det ofta det på menyn. En favorit är att fylla rullarna med lax, avokado, philadelfiaost och en aning wasabi. Jag är även svag för olika romröror att toppa med.

Apropå mat så är det ju säsongsstart för Sveriges mästerkock ikväll. Trots min aversion mot matlagning (tycker det är mycket roligare att baka) så gillar jag att titta på det där programmet då jag älskar god mat.

Ikväll ska bli extra skoj att titta då mannens moster, Marie-Louise Törn är med. Ska bli ytterst spännande att se om hon går vidare då jag hört att hon är helt sanslöst duktig i köket.

Jaha, då ska vi spisa. Ha en trevlig afton nu.

You may also like

Lämna ett svar