Halvvägs till helgen

Hej hej…

Antar att denna vecka kommer vara en följetong av ”jag-är-så-vämjeligt-trött-uppdateringar. Blir så när man börjar på nytt ställe. Men jag är skönt trött. Inte, kan-någon-skjuta-mig-i-huvudet trött utan härligt utschasad. Jag älskar att vara ute, jag älskar att hålla på med jord,växter & trädgård. What can I Say!

Åbergs härliga trädgårdsbutik är fylld med massor av habegärliga ting. Tur att jag bara har två kvm balkong…:) 

Idag fick jag en rundvandring av Kjell Åberg som äger Åbergs Trädgård och han berättade historien kring den anrika handelsträdgården. Kommer skriva mer en dag om detta fantastiska ställe som är vida kända för sitt breda sortiment och goda odlingsfilosofi. Jag har i dagarna tre sått och omskolat ett par tusen plantor av både broccoli, sallad och sommarblomster. Kanske låter enformigt men det är otroligt varierande och lärorikt. 

Har precis ätit en glutenfri tortillapizza och druckit årets första rosé. Blev så sugen på det när jag stod i det varma växthuset och solen gassade som hetast idag. Skulle införskaffat det där pollenmedlet också men det fanns inte i Ystad. Bull alltså. Imorse var ögonen rejält svullna igen så det är antagligen hög tid att behandla…

Nähä, nu ska jag ta en dusch. Önskar alla en skön kväll. Snart lite våriga DIY tips.

Kram från Moi ❤

You may also like

Lämna ett svar