Pollen, Corona & myom

Nämen hallå där, det var minsann inte igår eller förrgår…

Förstår om de flesta av er har gett upp hoppet om att nånsin få höra ett livstecken ifrån mig så det kan väl bara ses som en bonus att jag gör något som helst väsen av mig?

Jag har flyttat igen. Ja ni läste rätt igen. Tredje gången gillt. I samma hus. Fast nu blir vi kvar ett tag. Orkar inte röra mig en meter efter den sista flytten en våning upp till tre rum och kök. Balkong i söder och helt nyrenoverad. Jippi och hurra.

Har inte orkat göra så mycket än dock för jag är helt slut faktiskt. Kan vara pollen. Kan även vara en ansträngd vår med treveckors sjuka, coronakarantän och att jag upptäckt att jag har fått myom. Allt på en gång.

Idag var jag och fick myomen konstaterad på kvinnokliniken så det blir operation inom några månader. Den största var nästan en decimeter och jag har känt och sett den tydligt vissa dagar. Usch.

Har någon haft erfarenhet av det? Funderar på om det går att krympa naturligt? Känns olustigt att ha något i kroppen som inte ska vara där….

Annars då, tja…det är mycket just nu som händer. Fast mest bra saker faktiskt.

Berättar mer när jag får tid att skriva igen för nu ropar stella på mig. Mamman ska natta en liten stjärna som börjar bli stor.

Kram på er så länge och hoppas ni inte tröttnat på att vänta på mig.♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Härligt att se ett litet livstecken även här i bloggen. Hoppas ni kommer trivas i nya lägenheten och att vi får se lite flera bilder? härligt med lite större boende. Kram på dig ?

Lämna ett svar