Säsongens första vinterkräk

God afton där mina vänner!

Vilken bedrövlig start på veckan det blev efter en så ljuvlig helg. Kände mig ändå fit for fight igår morse och dagen flöt på jättebra tills jag kom hem och fick en skum frossa och huvudvärk som sen gick över till kraftigt illamående. Något jag trodde berodde mest på att jag knappt ätit under dagen mer en nåt äpple. När jag väl ätit fick jag en sjuhelsikes magont och fick lägga mig raklång på sängen. Blev dock inte liggandes speciellt länge innan jag var tvungen att möta döden på toan. Fy den ångesten när du inser att det inte finns någon återvändo. Usch.

Kort sagt jag blev akut magsjuk igår. Helt utan förvarning. Stella har också varit vissen så det är ordentlig sjukstuga här. Och det är bara i början på september. Deprimerande.

Hur som helst var jag och hälsade på en av mina äldsta vänner, Jemima i helgen. Vi lyxade till det och åkte ner och käkade en vidunderligt god middag på Kajuteriet i Limhamn. Länge sen jag ätit så gott!

Kan man säga annat än mums på det här. Jag har fått bättre aptit på sista tiden och är oftare hungrig vilket tydligen är positivt då ungarna har klagat över hur sjuk jag har sett ut…Stella undrade för ett tag sen om jag hade anorexia när hon kramade mig. URSÄKTA??! Ha ha!

Jag brast ut i skratt och förklarade att mitt jobb är rätt tungt.

Förvisso blev jag rätt tunn under våren då jag gick igenom en tuff period som eskalerade i juni. Det har väl börjat stabilisera sig nu (jag har börjat acceptera rättare sagt) men jag tar verkligen bara en dag i taget.

Det är det enda man kan göra. Eller hur.

Nä nu ska jag krama kudden som inte har lämnat mig på hela dagen. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon.

Kram på er och håll er friska om det går.

♥️

För daglig uppdatering kolla in här!

You may also like

2 kommentarer

  1. Stackars dig det är verkligen nåt jag rent ut sagt avskyr. Jag har en tradig förkylning hostar som en kråka. Mycket redan tycker jag också, men så är det oftast när skolorna startar och alla barnen möts igen och blandar bacilluskerna.
    Det där att gå upp i vikt är nog lika svårt för de som vill gå ner, jag vill upp ett par kilo men icke.
    Krya på dig och ta det lugnt så du blir frisk.
    Kram/MH

Lämna ett svar