Surprise helg

Hej mina vänner!

Då har frånvaron sen i Fredags berott på festförberedelser. Min vän Lollo flyttar långt långt bort från Ystad och därmed ville vi ha ett ordentligt farväl i form av en överraskningsfest.

Eftersom surprisen skulle ske hemma hos mig så ville jag fixa & dona så mycket som möjligt. Jag älskar ju att festfixa!

IMG_4579IMG_4580IMG_4575

IMG_4576Köksbordet pimpades med säsongstypiskt granris som faktiskt är rätt snyggt i rätt sammanhang. Glasen fick enkla men snygga namnetiketter för att minimera förväxling. Fick idén ifrån någon på instagram…tror jag eller Pinterest. Hur som helst. Förutom det så hade jag förberett en ”memory jar” med små lappar som alla skulle skriva ett minne på, rulla ihop och lägga i burken.

Sen var det bara ett gäng snittar som skulle tillagas. Mina 15 fina vänninor hjälpte såklart till att knyta ihop allt med bubbel och förtäring.

http://silverhome.se/wp-content/uploads/2018/12/img_4462.trim_.movGissa om hon blev glatt överraskad!

Sen blev det presentutdelning och ännu en surprise. Att pipa iväg till pinchos och dricka drinkar, mysäta och umgås. Fast med den gigantiska buffén hade vi kunnat stanna hos mig hela kvällen, ha ha.I vanlig ordning fastnade jag inte på nån bild då jag som värdinna for rundor som en skållad råtta. Så det fick bli en toaselfie och en med min vän Hanna som faktiskt är Panda da Pandas frisör. Det ni ?

Det var en ytterst lyckad afton och känns som ett fint farväl av en älskad vän.

Nu ska jag äta rester med min lilla Stella. Imorgon ska jag ge trädgårdsråd till en vän. Sen blir det lite snittips och annat som jag vill dela med mig.

Stor kram på er. ♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Känner doften från granriset så härligt och jag gillar också duka med allt vad glas heter det är så snyggt med den höga med druvor i. Har en hög skål från min mor tyvärr med nagg i men jag har den i alla fall ett kärt minne.
    Vackert att plantera i också t ex hyacinter, mmmm doften är magisk.
    Mysigt ni gjort till er vän, var säkert mycket uppskattat.
    Ha en bra start på veckan. Kram/MH

Lämna ett svar