Engelska rosor & sorgebud

God lördag mina vänner!

Hoppas allt är bra. Jag sitter på min soliga balkong denna första septembermorgon och dricker kaffe. De andra sover än.

Min kusin Nora är på besök och vi har haft det riktgt mysigt. Trots att vi fick ett sorgebud bara två timmar efter att hon anlänt till ystad.

Vår äldsta morbror Kalervo somnade hastigt in och vi är alla lite i chock. Jag har inte fällt en enda tår. Tror jag börjar stänga av för elände som händer i mitt liv. Är inte likt mig…

Vi har försökt hålla en hyfsat munter stämning trots allt och igår tog jag och Nora en liten österlentur för att njuta av det vackra skånska landskapet. Vår sista anhalt var den engelska trädgården utanför Stens huvud. Väl värt ett besök om du som jag älskar engelska trädgårdar.

Jag väntar på lite positivt flow i mitt liv och jag hoppas det vänder nu snarast… finns vissa bitar som ännu inte fallit på plats som jag vill ska passa för att möjliggöra min fortsatta utveckling jag påbörjat.

Hur som haver, det blir alltid bra i slutändan på något sätt.

Hoppas ni har det fint. Tack för att ni fortsätter följa min resa.

Kram ♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. Vilka fina foton, vädret är lysande och skönt, vi njuter så länge vi bjuds på det.
    Fina tankar har du sänt till din släkting som gått vidare, det är kärlek i det också. Finns ingen annan som vet vad vi känner inuti oss, ibland är tårarna långt borta men sorgen finns där i alla fall. Livet är skört vi ska njuta så länge vi har det.
    Kram/MH

Lämna ett svar