Sommarkänslan

Frånvaron de senaste dagarna beror lite på blandad kompott. Nytt jobb. Nya utmaningar. Och så lite sedvanlig känslomässig berg och dalbana på det.Livet helt enkelt.

Det frodas kopiöst mycket på kolonin nu. Mycket ogräs också tyvärr med. Visst är kantnepetan och stäppsalvian underbar. Har jag sagt att min Gaura/Sommarljus har överlevt förresten. Roligt nog är den vald till årets sommarblomma jämte årets perenn Actea simplex/Höstsilverax. Båda är mina storfavoriter.

En annan ljuvlig goding som blommar nu är en av mina hortensior som jag köpte på street market förra året. Den var mer rosa då. Så coolt att se hur jordens pH påverkar färgen. Nu skiftar den mer i gräddelin/skär.

Igår när jag grillat och grejat klart på kolonin så cyklade jag ner till Marinan i Ystad och badade i det ljumma vattnet. En sällsamt vacker kväll faktiskt.

Tacksam för att bo så här. Det är ytterst privilegierat.

Nä nu ska jag njuta av en osedvanlig lyx. Att få vara helt ensam.

Kram ♥️

You may also like

11 kommentarer

  1. Ja ni är priviligierad där nere i söder! Min man och jag tog en skånetripp i helgen. Vi bodde på B&B i Löderup, var i Ystad på fredagkvällen strosade på de fina gatorna o satt ute i det härliga vädret och åt god mat. På lördagen var vi på loppisrunda i Simrishamn bla. Eva som ägde boendet var smålänning och tyckte det var roligt med lite småländska! Hon saknade Småland ibland och det är väl så det är…Var plats har sin charm! Vad roligt med ditt nya jobb det passar nog dig!
    Kramar från Påskallavik ❤❤❤

Lämna ett svar