Det löser sig…

Hej hej.

Hoppas er helg varit fin. Jag har varit med min lilla familj och bara funnits till. Stella har någon form av magsjuka för hon spydde i Fredags…själv har jag varit väldigt illamående och haft huvudvärk. Värmen mest kanske men känns mindre skoj om jag ska åka på en sån där kräksjuka som förra sommaren då jag hamnade på sjukan…

Vi var på stranden i veckan innan hon blev dålig igen och då kunde jag konstatera att min bikini sjunger på sista raden så jag tog mig faktiskt råd att införskaffa en ny trots att min ekonomi är horribel just nu pga försäkringskassan och arbetsförmedlingen som obarmhärtigt har försatt mig i en sjuk sits. Utan att gå in på detaljer så är det skrämmande att man kan göra så här med människor utan att ta hänsyn till situation och orsak. En är onekligen bara en siffra i deras statistik och jag kan sätta en ansenlig summa på att ”någon” tjänade på mitt ekonomiska haveri…Jag är minst sagt trött på allt skit som jag har fått stå ut med de sista åren.

Hur som haver, det löser sig. Snart är jag klar på skolan och kommer förhoppningsvis ur denna mardröm.

Vi har i alla fall haft tur med vädret.

Ha en fortsatt skön söndag. På återseende.

Kramar ♥️

You may also like

2 kommentarer

 1. Vilka fina foton på Stella! Det är väldigt lätt att få magvirus på sommaren, men det är så obehagligt.
  Åh va tråkigt det är med detta som man ofta hör med FK och andra som man ev ska få ersättning från.
  Det är inte så konstigt du inte är pigg sådant som ekonomi och få allt att gå ihop är då inget vidare. Allt kostar vad man ska ha, hoppas verkligen du får en lösning på det hela. Du har verkligen kämpat med mycket och behöver ju frid i ditt hjärta och kunna njuta sommarlov med familjen.
  Du säger som min far alltid sa , inte oroa sig för mycket det kommer en lösning.
  Man brukar få så mycket man kan bära så du är stark fina Marica.
  Kram till dig/MH

Lämna ett svar