Guldfiskminne

Att jag inte lär mig…

Jag har härjat idag. Fast det var fint väder. Fast jag har tid och inte behöver stressa. Varför rusar jag iväg i 300 och påbörjar inte ett utan fem olika projekt samtidigt. Tro mig det är inget jämfört hur det brukade vara…då kunde jag ha tredubbla projekt pågående och samtidigt jobba och vara småbarnsmamma. Inte konstigt att jag bränt ut mig några gånger.

Nu börjar i alla fall växthuset bli klart. Jag har valt en snabblösning för att bli färdig nån gång så det blir ett träplank i år. Har inte råd att lägga något fancy marktegel nu när jag är fattig student. Kanske längre fram. Ska ju måla och sätta glas i också.

Vi premiärgrillade ikväll i det underbara vädret. Plötsligt slog det mig att det bara är april…

Jag måste alltså tagga ner ordentligt annars lär jag få den där stroken.

Imorgon ska jag fortsätta trädgårdsarbetet på praktiken. Alternerar lite mellan jordbruket och trädgårdsanläggning. Snart dags för sådd. Sen blir det kanske lite mer påtande i egna rabatter. Om jag bara kunde hitta min Actea simplex… minnet är sämre än en guldfisks för närvarande.

Nåja. Vi ses imorgon.

Kram

You may also like

3 kommentarer

  1. Underbart väder i går, och idag blir det också så vackert, älskar våren och sen sommaren, som vi ska njuta efter en lång kall vinter. Ta det lite lugnt du hinner, det som du inte gör idag finns kvar tills i morron i alla fall.
    Nja grillat inget för mig jag kan tycka att oset från grillar inte är så gott. Minns vi besökte min bror på Tobiksvik camping för många långa år sen och det var där som det blev för mycke, alla grillade och nä det var inte gott, haha.
    Men för många så är grilla likamed vår och sommar så det unnar jag folket!
    Fortsatt lycka till med dina projekt och jaga inte nu.
    Kram/MH

Lämna ett svar