Rabattfint

Hej…

Är trött. Fast på ett bra sätt. Har varit ute hela dagen och bland annat fixat en rabatt som var igenvuxen.

Kunde inte se att där växte liguster men nu syns det att där är en rabatt i alla fall. Fick flytta på några buskar som stod för tätt. Förhoppningsvis tar den sig nu och kan bli grön och fin.

Själv har jag ett litet dilemma då jag inte kan komma ihåg var jag planterade min Actea simplex (Höstsilverax). Är så irriterad på min glömska. Hittade dock funkian tack och lov…hoppas silveraxet dyker upp. Min nya favorit ju och årets perenn dessutom…

När jag kom hem hade Stella gjort middag. Potatismos som vi älskar. Storasyster övervakade såklart men tycker ändå att hon är värd allt beröm.

Nu ska jag knyta mig. God natt.

You may also like

4 kommentarer

  1. Ja verkligen rabattfint, tittar alltid på vägar för jag brukar säga för mig själv vägen är och ska rakt fram och aldrig baklänges,fotar gärna vägar allt från små skogsvägar till större, och det är nåt visst.
    Potatismos här är en till alltså Stella är en riktigt liten charmig tjej, duktig hon är som fixar middag till er. Dan efter gör jag gärna potatisplättar med lingon rivna morötter, mums.
    Må så gott så här i vårens sköna tid. Kram/MH

  2. Tog du inte en bild på Höstsilveraxen och la upp på bloggen i somras/höstas, så du kan jämföra var du satte den? 🙂 🙂 .

    Va skoj att få köra/åka traktor….

    Kram kram

Lämna ett svar