Frånvaro

Hemma idag.

Jag har fortsatt superont i halsen och är sjukt trött faktiskt. Bara så retligt att när jag väl får sova så blir jag antingen väckt eller så vaknar jag av mig själv löjeväckande tidigt.

Det där slår aldrig fel. A L D R I G…

För en gångs skull är det ganska städat hemma. Då passar en på att fota hemma. Stella är och besöker släkten under sportlovet så det blir aningen lugnare på den fronten. Hon sprider gärna ut alla sina LPS & Shopkins i heeela lägenheten om hon kan plus allt det andra som lyder under tyngdlagen. Ha ha. Trots allt är hon världens underbaraste och snälla unge som jag saknar ihjäl mig efter bara några dagars frånvaro.

Jag ska fortsätta kurera mig nu och ta sats inför den kommande veckans trädgårdsmässa!
Vi kanske ses där rentav?

bloggsignatur

You may also like

2 kommentarer

 1. Åh vilken harmoni du har runt dig där är verkligen det första steget, sen kommer avkopplingen. Måste bara fråga och undra, hur har du det med sköldkörteln nu? är den under kontroll.
  Jag har tappat en del i vikt och tydligen så kan man göra det av det stimulerande hormonet TSH, som kommer från hypofysen, och eftersom de andra två värden är bra kan man inte göra nåt åt det som jag har för lågt av, så det är därför jag undrar om du har koll på din. Man kan ju bli riktigt risig av fel värden?
  Hoppas ditt virus flyger bort snart.
  Krya på dig och Kram/MH

  1. Tack vännen. Nja, jag tror den spökar faktiskt. Men jag gör mkt själv som att äta rätt och undvika vissa födoämnen för att kontrollera den. Dock syns inga ”fel” på mina värden när jag tar prover…dilemma.
   Hoppas du blir bättre. Jag äter massor med kokosfett och har inte ätit gluten på flera år nu..
   Kram

Lämna ett svar