Pudrad växthusdröm

God afton Måndagskväll!

Det blev ännu ett oändligt långt dygn. Sista tiden har Stella sovit ytterst oroligt och de senaste nätterna har varit hemska med bara ynka fyra timmars sömn här och där. Jag var ett lik imorse alltså. Men dagen gick bra och jag hade dessutom ett väldigt givande möte som kan bli en spännande utmaning för mig.

Igår körde jag och bror ner till min koloni för att checka läget och testa en busenkel egentillverkad bordskamin i stugan som jag ska visa imorgon. Trots att jag inte är något större fan av snö så måste jag medge att det var oerhört vackert när det låg pudrat över stuga och växthus.

Min lilla ”påskliljestaty” pryder sin plats i rabatten och börjar likt sin ”tvilling” jag har i en kruka på balkongen få precis rätt patina.

Jösses som jag längtar tills våren tågar in i mitt koloniliv. Tulpanlökarna som jag satte i höstas är redan synliga. Wow!Gissa om det ska odlas för kung och fosterland i mitt snart färdiga växthus. Min klasskompis Annika hade redan skådat vintergäck i rabatterna på skolan. Lycka.

Ursäkta det osammanhängande svamlet med lite ditt och datt. Är så trött att ögonen går i kors. Svårt att skriva då…;)

Imorgon ska vi på studiebesök. Spännande ♥️

Kram

You may also like

4 kommentarer

  1. Vackert i ditt paradis, jag är ju inte nån vintermänniska heller, men åh så vackert det är när snön är stilla. Snart kommer våren tror ju jag, det går så fort framåt en månad vispar förbi, skönt det. Åh lilla Stella, det är många tankar i ett barns huvud
    de undrar och funderar över mycket, och familjen har ju inte varit i harmoni på senare tid, när inte mamma är på topp så blir inte barnen det heller, inte så konstigt allt ”spiller” över, allt sådant kommer och ska ut, kommer bli bättre igen.
    Kram/MH

Lämna ett svar