Hej då 2017

Vill bara säga hej och adjö till detta året!

Har precis kommit hem från våra vänner Gareth & Paulina efter supermysig kväll i Malmö med sushi, vin och late talk.

http://silverhome.se/wp-content/uploads/2017/12/96a9d923-2e97-4ecf-8ced-fe5dff94fc26.mov

Skulle i vanlig ordning fotat mer men det blir fattigt på den fronten när man har så mycket att prata om. Länge sen jag haft en så underbar helg. Träffade även på lite andra gamla vänner idag innan vi körde hem som gav mig massor av bra boost.

Egentligen var vi hembjudna till Eloise med flera men tjejerna är tyvärr sjuka och ville inte vara själva hemma så nu kurar vi i soffan med pizza, gratinerade champinjontoast och massor av annat gott. Så avslutningen på 2017 får bli hemmamys i mjukiskläderna. Inte mig emot. Imorgon är det nytt år och nya tag och jag kommer inte vara bakis och skakis som många andra ha ha. Blir en bra början på 2018.

Önskar alla en helt underbar kväll var ni än är och med vem.

Stor kram ♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Välkommen 2018, detta året hoppas vi ska bli fint och härligt. Dock är jag fortfarande kraxig, men det går väl över vad det lider. Hoppas du och din familj hade ett fint nyår. Harmoniskt foto med dina blommor på brickan, vitt är tjusigt.
    Kram och ha en fin start på året/MH

Lämna ett svar