Framtidsplaner

Hej där du Onsdag!

Idag var det skolavslutning för Stella och hon kan äntligen få njuta av ledighet. Har lite mysigt planerat inför helgerna och hon har sett fram emot det jättemycket.

Idag höll jag mig dock hemma för att jag inte mådde bra av olika anledningar. Det har stormat lite väl mycket igen och jag är faktiskt ganska mätt på drama nu och förmodligen protesterar kroppen på alla sätt.

Men förhoppningsvis bjuder nästa år på något annat än solkiga konflikter, skitsnack & falskspel. Håller bokstavligen på med att göra rent hus i mitt liv. Då spelar inte ens kött och blod roll. Är du en ryggradslös ynkrygg har du inte i mitt liv att göra. Basta!

Hur som haver som jag brukar säga, nu ska vi mysa till det här hemma. Har faktiskt möblerat om både vardagsrum och sovrum. Ni får se imorgon.

Glöm inte att TÄVLA förresten.

Kram.

You may also like

1 kommentar

  1. Härligt för Stella och få ledigt från skolan och kraven. Hoppas också att du Marica får njuta av ledighet och avkoppling under de kommande helger.
    De människor som inte är ärliga vill man inte ha med och göra, varför frågar jag mig, livet är för kort för att inte va snälla och trevliga mot varandra.
    Snack bakom ryggen är otäckt och otrevligt och de kan man hålla sig borta från. Tur det finns fina och sympatiska människor i våra liv de ska vi värna om.
    Kram/MH

Lämna ett svar