Piffar upp Tisdagen

Hej hej…

Här är det otroligt nog sjukstuga igen. Vi har alla drabbats av någon form av magsjuka och jag är alltså hemma med Stella. Det besynnerliga är att hon har varit väldigt orolig i magen sista månaderna och vi har t om gjort en utredning på henne viket verkade tyda på en liten laktosintolerans för nu har det blivit lite bättre.

Men nu är det något ”riktigt” virus hon fått.

Utöver det misstänker jag att hon har fått stressmage pga allt som hänt sista året. Nu har dessutom pappan valt att flytta 20 mil bort vilket gör att umgänget kompliceras ytterligare.

Som sagt, det är och har varit ofantligt tungrott sista året. Men jag har klarat det hittills och kommer fixa det framåt med stöttning av familj och äkta vänner…vitemolla1IMG_20171202_190006_resized_20171202_093917382

Lever fortfarande på helgen som mamma & jag fick tillsammans.

I eftermiddag får ni se var vi landade om ni gillar hotellmys och dylikt.

Nu ska jag plugga lite växtlatin men vi ses senare under dagen. Sen ska jag pimpa den här trista tisdagen med tända doftljus, hyacintplantering och annat hemmafix.

bloggsign

You may also like

2 kommentarer

  1. Ah stackars er med magvirus, det tycker jag själv är så otäckt. Okej flytta så långt bort från sitt barn nåja Marica du kommer reda det ännu bättre ju längre tiden går, och vem tror du Stella kommer minnas som vuxen som tog hand om henne. Guldstjärna till dig!
    Fina ni är du och din mor, så skönt hon finns för dig.
    Ha det så mysigt med ditt pyssel och Krya på er.
    Kram/MH

Lämna ett svar