En egen måne

Hej vänner!

Då gör vi Söndag igen. Har sagt det förut. Tiden går på tok för fort.

Nu är vi dessutom framme vid årets sista månad och snart skriver vi 2018 i kalendern. Galet…

Igår tog jag mor med på ”utflykt” något jag brukar göra en gång om året. Då tar vi in på hotell, äter gott och umgås. Bara hon & jag. IMG_3679

Vi körde ut mot älskade Österlen och vi kunde inte haft större tur med vädret igår. Vindstilla, klarblå himmel och strålande sol. När vi anlände till vår destination så höll vintersolen på att gå ner och bjöd oss på den vackraste rosa sky vi skådat som fulländades av fullmånen.

IMG_3692 IMG_3681IMG_3695Min vackra mamma.

Efter en skön frisk promenad vid stranden och fiskebyn vi besökte var det tid att avnjuta en trerättersmiddag som jag ska visa sen.

Nu ska jag gosa med Mathilda & Stella som fick mysa hemma igår istället. De hade bakat biskvier som jag bara måste avsmaka trots mitt högtidliga löfte att avstå socker och dylikt ett tag framöver nu, ha ha. ”Ska bara ta en…”

Sen ska jag åka och få mina bromsbelägg bytta. Imorgon är det skola igen. YAY!

Tillbaka till verkligheten alltså.

Hoppas ni haft en fin helg ni också.

bloggsign

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar