Svart fredag

Hej på er där!

Det blev en oerhört lång och framförallt dramatisk dag igår…

Inledde morgonen tidigt med ett frukostmöte och ev framtida samarbetspartner vilket var väldigt spännande och intressant. Fick som bonus lyssna på en mycket givande föreläsning om träd och deras livsviktiga uppgift för jordens fortsatta välmående.

Sen fortsatte dagen på Hvilan med biologi och sen ett spännande studiebesök på Bara mineraler.

Under eftermiddagen var vi med om en omskakande händelse som fortfarande bor i mitt tunga hjärta men som jag inte kan berätta så mycket mer om…än. Kontentan är ändock att många människor mår otroligt dåligt idag. Så sorgligt.

Avslutningsvis gick jag och såg Orientexpressen med några vänner. Den var jättetråkig eller så var jag bara för trött och omskakad av allt som hänt under dagen för jag tyckte att filmen aldrig kom igång.

Den här veckan har varit väldigt märklig och jag har åter blivit varse att jag är omgiven av väldigt många falska och beräknande människor som jag ändå nånstans trodde var vänner. Man blir så otroligt besviken varje gång det uppdagas och det tar enormt med energi. Jag tappar lusten liksom. Men samtidigt så är det bra att färgerna blir tydliga så man vet vilka man vill använda på sin canvas.

Nä nu är det äntligen lördag och jag ska mysa med min lilla familj.

Ha en fin helg nu. Kram ?

You may also like

2 kommentarer

  1. Vacker bukett på ett härligt bord, dock lät det inget vidare med händelsen. Känns som många hjärtan blev ledsna. Livet är skört som en spindeltråd, en balansgång och som kan kantra i pricip vilken tid som helst. Var beredd sägs det men hur kan man va det när människor är mitt i livet har mycket att se fram mot och känna glädje. Nu hoppas jag från mitt hjärta att de finner en ro i det som hänt.
    Trist med falska människor som man trodde man kunde lita på, det är nåt jag verkligen ogillar så är det att inte kunna lita på folk, var är vi på väg med falskhet och oäkta människor. Trots allt får man hoppas att de finns de som vi kan lita på och anförtro oss annars är världen inte äkta.
    Fin helg till dig trots allt som hänt, tänd ett ljus för lycka.

Lämna ett svar